Jom Tidur Hotel Butik Yang Best & Berseni ✨kat M Boutique Hotel, Ipoh

Kalau hangpa pi ke Ipoh dan nak pengalaman rasa tidur kat hotel yang best lagi cantik, cubalah M Boutique Hotel.

Hotel kat Ipoh ini memang best, memang rare.

Penuh dengan barang vintage pula tu.

m-boutie-ipoh-room

Penuh dengan hiasan kuda. Dan pula tu, tiap-tiap tingkat ada tema lain-lain.

Ini mungkin bilik hangpa. Hipster kannnn?

m-boutie-ipoh-bed (2)

Ke hangpa suka lagi yang ni?

m-boutique-bed

Tema butik dan vintage terus di bawa ke bilik air. Untuk yang mahu ke bilik air pun berdua.

m-boutie-ipoh-bath

Bilik air yang ini, cute je.

m-boutie-ipoh-bath (2)

Kalau hangpa dah suka apa yang hangpa tengok, jangan lah pula panjang tangan.

Kalau suka, boleh beli kat bawah hotel.

m-boutie-ipoh-shop

Shampoo pun depa jual.

shampoo

Kalau hangpa memang kaki Instagram, ini memang hotelnya. Ada seni, ada karakter, ada beza.

Tengok lobi pun dah tau.

Amacam? Siapa yang berminat nak layan hotel butik yang best & rare kat Ipoh ni?

lobby

Info Lanjut Hotel M Butik Ipoh

Harga: Dari RM 190++
Alamat: No 2 Hala Datuk 5, Ipoh

Semak Harga Bilik Terkini




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>