muzium 4d arts genting highlands

Kredit : mami.joker

4D Trick Arts Museum

Nak seronok bergambar dengan lukisan 3D kat Genting? Ini tempatnya.

Harga Tiket Walk-InDewasa (RM)Kanak-Kanak (RM)
Pass 5 dalam 1*7575
Beli Pass Diskaun (5 Dalam 1)
*Pass 5 dalam 1 membolehkan anda masuk ke Muzium 4D dan 4 tarikan lain
Harga tiket walk-in dikemaskini sehingga : 14 Oct 2020

Untuk anda yang datang ke Genting ramai-ramai, dan suka nak berposing bergambar, Muzium 4D Trick Arts yang dipanggil Alive Museum ini kena layan.

Boleh posing puas-puas, tak kisah lah seorang diri, dengan kawan ataupun famili. Untuk yang datang seorang, boleh minta staff kat dalam muzium ini tolong snapkan gambar.

Kalau tak pandai posing pun boleh datang sebenarnya. Kat lantai memang dah ada spot untuk anda berdiri untuk gambar yang nampak 3D. Dan boleh juga tengok contoh gambar untuk buat gaya nanti.

Alternatif untuk 4D Trick Arts ini ialah kat Snow World. Kat situ pun ada lukisan 3D untuk anda bergambar, cuma tak sebanyak kat tempat ini.

alive museum genting

Kredit : graphito

Harga Tiket

Harga Tiket Walk-InDewasa (RM)Kanak-Kanak (RM)
Pass 5 dalam 1*7575
Beli Pass Diskaun (5 Dalam 1)
*Pass 5 dalam 1 membolehkan anda masuk ke Muzium 4D dan 4 tarikan lain
Harga tiket walk-in dikemaskini sehingga : 14 Oct 2020

Waktu Operasi

Setiap Hari : 10 pg – 10 mlm

Lokasi

Tingkat 4, Sky Avenue Genting