first-traxx snowboard skiing malaysia

First Traxx

Ada plan nak main ski masa cuti oversea? Berlatih dulu sini.

Harga Tiket Walk-InDewasa (RM)Kanak - Kanak (RM)
Beginner7979
Single159159
Pakej ( 6 kali)830830
Pakej ( 12 kali)14311431
Harga tiket walk-in dikemaskini sehingga : 2 Jun 2022

Isi Kandungan :

Ini tempat berlatih main ski dan snowboard pertama kat Malaysia.

Jadi tak lah punggung asyik cium salji.

mengajar first traxx

Rugilah kan, buang masa, dan sakit punggung masa cuti kat kawasan salji masa cuti.

Jenis Pakej

kelas first traxx

Ia ada sesi untuk orang baru dan sesi single. Ini untuk anda yang saja-saja nak cuba.

Tapi kalau anda memang serius nak asah skill, memang lebih baik ambil pakej kat dalamnya.

snowboard first traxx

Ia macam ambil kelas menyanyi atau berenang – jenis skill yang anda kena pergi berkali kali sampai pandai buat sendiri.

Memang ada trainer kat sini. Dan mereka akan awasi dan ajar anda cara betul main snow board atau ski.

Harga

Harga Tiket Walk-InDewasa (RM)Kanak - Kanak (RM)
Beginner7979
Single159159
Pakej ( 6 kali)830830
Pakej ( 12 kali)14311431
Harga tiket walk-in dikemaskini sehingga : 2 Jun 2022

Jomjalan