Flyboard dan E-Boat @ Tasik Ayer Keroh

Nak jadi Ironman? Ini satu-satunya tempat nak merasa jadi superhero kat Melaka.

flyboard melaka

Bila dah datang bercuti kat Melaka, jangan balik sebelum singgah ke Tasik Ayer Keroh.

Mengapa? Sebabnya kat sini ada tempat layan flyboard.

Disebabkan ini satu-satunya tempat kat Melaka yang boleh main flyboard, memang rugi kalau tak cuba.

Lagipun di antara semua tempat yang ada flyboard (3 tempat saja dalam Malaysia bang), ini tempat main flyboard paling murah!

flyboard tasik ayer keroh melakaKalau anda tak tahu apa-apa fasal flyboard, jangan risau. Sebab lepas berlatih sekejap, dah boleh melayang merasa angin tasik dah. Yang penting, semangat nak mencuba tu kena ada.

Nak murah lagi? Jangan datang seorang. Kumpul kawan sebab harga kalau berkumpulan 3 orang ke atas jauh lagi jimat dan nikmat.

flyboard melaka

Anak Pun Boleh Layan Flyboard Juga

Kalau anak dah merengek nak merasa terbang, no problem. Boleh saja bawa si kecil naik sama-sama.

Cumanya naik berdua secara tandem ini tak lama macam naik seorang. Nak buat stunt lebih-lebih pun nak kena fikir anak tu juga kan?

Apapun, seumur hidup kena layan flyboard ini walaupun sekali.

Boleh Naik E-Boat

Rasa seram sejuk nak terbang? Tak apa bang, abang boleh ronda dalam tasik naik kereta. Huh! Apa tipu pulak? Betul. Tengok kat bawah ini.

naik e bot di tasik air keroh melaka

4 orang boleh sewa dan naik kereta e-boat. Tak macam kebanyakan tasik kat Malaysia yang botnya lenguh nak dikayuh, e-boat kat sini special.

Semua orang duduk saja. Bagi ayah bawa ronda-ronda dalam tasik buat cuci mata.

Life jacket semua ada. Jadi tak pandai berenang tak mengapa.

So? Jadi nak cuba main flyboard dengan e-boat kat Melaka sama-sama?

Harga Flyboard @ Tasik Ayer Keroh

RM 300 untuk seorang
RM 600 untuk 3 orang
* tempoh terbang 20 minit

Flyboard Secara Berdua (Tandem)

RM 100 untuk seorang
* tempoh terbang 10 minit

Harga E-Boat

RM 35 untuk 30 minit
RM 60 untuk 60 minit

Cara Booking Flyboard

flyboard melakaTak sabar nak naik flyboard? Book dulu bang. Sebab flyboard Tasek Air Keroh ini by appointment only.

Boleh call/whatsapp Flyboard Melaka di 012-324 1474 .

Waktu Operasi

Setiap Hari : 9 pg – 7 ptg

Peta

My location
Get Directions

eboat di tasik air keroh melaka dengan redtma adventure urban park

Apa Lagi Yg Best Kat Melaka?

Tempat menarik kat Melaka

Layan kedai makan sedap Melaka

Hotel terbaik pilihan kami

Promo hotel, tarikan Melaka