Jumpers Land

Bercuti dengan anak kecil? Nak terjah playland terbesar Melaka? Jom datang sini.

jumpersland melaka playground

Jumpers Land yang dibuat kat dalam Element Mall Melaka ini memang tempat anak bawah 12 tahun berseronok.

Kalau anak sudah tak tentu arah masa bercuti dan bilik hotel pun tak ada pool, ini tempat tepat untuk mereka sebab ini playland paling besar yang ada kat Melaka.

net untuk dipanjat dalam playland melaka

Slide yang ada kat sini adalah slide indoor yang paling panjang dalam negeri ini.

Dan kalau anak suka melompat, kat sini dia bakal puas terbang. Lompat sepuas hati sebab Jumpers Land ada kawasan katil trampoline terbesar dalam Melaka.

trampolin kat jumpers land melaka

Dan macam playland lain, ada istana yang penuh lorong, lembah yang penuh bola dan blok getah yang boleh anak anda layan.

Yang suka memanjat, ada pokok pelangi.

slide dalam jumpers land

Tips Pengunjung

  • Jumpers Land ini ada kat tingkat 3 mall. Pilih lift yang sesuai sebab tak semua lift berhenti di tingkat ini.
  • Ada sesetengah permainan perlukan tinggi minima. Macam trampoline park, anak perlu tinggi lebih 90 cm.
  • Semasa post ini kami tulis, Element mall ini masih belum ada banyak kedai. Jadi jangan rasa boleh shopping kat sini selepas anak habis bermain.
  • Untuk setiap satu tiket untuk anak, seorang penjaga boleh masuk percuma.
  • Anak bawah 4 tahun wajib masuk dengan penjaga.
  • Orang dewasa tak boleh main trampoline dan slide. Hanya untuk masuk dan awasi anak.
  • Kalau dah kat area ini, boleh jenguk Skydeck at Hatten City juga.
  • Kalau anda mencari kolam air sahaja, anda mungkin boleh cari hotel Melaka yang sesuai untuk keluarga.

ball pit kat jumpers land melaka

Harga Tiket

TiketKanak-Kanak (RM)StokingDewasa (RM) *
Isnin - Jumaat3055
Hujung Minggu/ Cuti3855

* jika perlu tambahan orang dewasa.

Waktu Operasi

Isnin – Ahad : 10 pg – 10 mlm

Peta

My location
Get Directions

Hotel Pilihan Berdekatan Jumpers Land

Kategori HotelBandingkan Harga
Terbaik
Hotel MotyBookingAgoda
Hotel EstadiaBookingAgoda
Hotel HattenBookingAgoda
Untuk Keluarga
The Straits Hotel and SuitesBooking Agoda
Doubletree HiltonBooking Agoda
Hotel Equatorial Agoda
Untuk Bajet
Hotel ArissaBookingAgoda

Apa Lagi Yg Best Kat Melaka?

Tempat menarik kat Melaka

Layan kedai makan sedap Melaka

Hotel terbaik pilihan kami

Promo hotel, tarikan Melaka