Langkawi Adventure & Extreme Park

Kat mana lagi boleh naik basikal macam ni Kak Munah?

anda juga boleh layan skybike dengan tiket langkawi adventure & extreme park anda

Kat Malaysia, cuma ada 2, 3 tempat sahaja yang anda boleh naik Skybike ini. Antaranya kat sini.

Jadi kalau dah alang-alang turun Langkawi untuk bercuti, apa kata bercuti sakan dan layan aktiviti yang anda mungkin buat sekali saja seumur hidup.

boleh ajak kawan lawan lumba basikal dengan skybike kat langkawi adventure park ini

Tak kisah umur tua atau muda, tempat ini ada aktiviti yang sesuai untuk sesiapa saja. Dari naik ATV dan Go Kart sampailah naik belon helium, naik kuda dan belajar tembak paintball.

langkawi adventure park - belon udaraWalaupun dah dibuka sejak 2012 lagi, mungkin disebabkan harga yang agak tinggi, buat tempat ini tak berapa dikenali. Tapi kalau ada bajet tinggi, boleh cuba jenguk tempat ini.

Lagi Untung Main Banyak

dengan tiket langkawi adventure & extreme park anda boleh naik ATV redah kawasan ini

Kalau anda nak main satu-satu boleh. Contohnya cuma nak naik ATV sahaja. Tak ada masalah.

Tapi disebabkan harganya boleh buat batuk berpanjangan (satu tarikan sekitar RM 40 -50), kami sarankan ambil harga pakej — macam 5 in 1. Bukan apa, lagi banyak yang anda boleh cuba, dan banyak diskaunnya harga pakej ini dari main satu saja.

Untuk Team Building Pun Best Juga

Kalau datang serombongan Kak Munah, boleh buat aktiviti team building macam main paintball.

Huh? Bosan dengan paintball? Cuba yang lain sikit — macam zaman dulu punya. Lawan sesama sendiri guna panah. Bezanya hujung panah ditukar ganti dengan span. Yalah, takkan sebab kawan tu makan coklat kamu semalam, kamu nak bunuh dia kat sini pula kan?

Untuk game berkumpulan begini, cukupkan 10 orang minima ye?

Harga Tiket 5 Tarikan

RM 150 untuk 5 game/adventure

Beli Online

Beli Online
boleh ajak kawan lawan lumba basikal dengan skybike kat langkawi adventure park ini
Taman Tema
Langkawi Adventure & Xtreme Park
Beli tiket 5 in 1 Langkawi Adventure & Xtreme Park di sini
Beli tiket 5 in 1 Langkawi Adventure & Xtreme Park di sini Show Less

Peta Ke Sini

My location
Get Directions

kalau tak suka ATV, ada go-kart yg juga boleh anda cuba

 

 

Apa Lagi Yg Best Kat Langkawi?

Tempat menarik kat Langkawi
Layan kedai makan sedap Langkawi
Hotel terbaik pilihan kami
Promo hotel, tarikan Langkawi