anda juga boleh layan skybike dengan tiket langkawi adventure & extreme park anda

Langkawi Adventure & Extreme Park

Kat mana lagi boleh naik basikal tak cecah tanah macam ni Kak Munah?

Harga Tiket Asal5 Permainan
Warganegara200
Pelancong Asing200
Beli Tiket Murah Tarikan Ini

Kat Malaysia, cuma ada 2, 3 tempat sahaja yang anda boleh naik Skybike ini. Antaranya kat sini.

Jadi kalau dah alang-alang turun Langkawi untuk bercuti, apa kata bercuti sakan dan layan aktiviti yang anda mungkin buat sekali saja seumur hidup.

boleh ajak kawan lawan lumba basikal dengan skybike kat langkawi adventure park ini

Tak kisah umur tua atau muda, tempat ini ada aktiviti yang sesuai untuk sesiapa saja. Dari naik ATV dan Go Kart sampailah naik belon helium, naik kuda dan belajar tembak paintball.

langkawi adventure park - belon udara

3 Tarikan Paling Top Kat Langkawi


Walaupun dah dibuka sejak 2012 lagi, mungkin disebabkan harga yang agak tinggi, buat tempat ini tak berapa dikenali. Tapi kalau ada bajet tinggi, boleh cuba jenguk tempat ini.

Lagi Untung Main Banyak

dengan tiket langkawi adventure & extreme park anda boleh naik ATV redah kawasan ini

Kalau anda nak main satu-satu boleh. Contohnya cuma nak naik ATV sahaja. Tak ada masalah.

Tapi disebabkan harganya boleh buat batuk berpanjangan (satu tarikan sekitar RM 40 -50), kami sarankan ambil harga pakej — macam 5 in 1. Bukan apa, lagi banyak yang anda boleh cuba, dan banyak diskaunnya harga pakej ini dari main satu saja.

Untuk Team Building Pun Best Juga

Kalau datang serombongan Kak Munah, boleh buat aktiviti team building macam main paintball.

Huh? Bosan dengan paintball? Cuba yang lain sikit — macam zaman dulu punya. Lawan sesama sendiri guna panah. Bezanya hujung panah ditukar ganti dengan span. Yalah, takkan sebab kawan tu makan coklat kamu semalam, kamu nak bunuh dia kat sini pula kan?

Untuk game berkumpulan begini, cukupkan 10 orang minima ye?

Harga Tiket 5 Tarikan

RM 200 untuk 5 game/adventure

kalau tak suka ATV, ada go-kart yg juga boleh anda cuba

JomJalan Seluruh Langkawi