anda juga boleh layan skybike dengan tiket langkawi adventure & extreme park anda

Langkawi Adventure & Extreme Park

Kat mana lagi boleh naik basikal tak cecah tanah macam ni Kak Munah?

Harga Tiket Walk-InDewasa (RM)Kanak-Kanak (RM)
6 dalam 15545
8 dalam 17975
Beli Tiket Murah Tarikan Ini
Harga tiket walk-in dikemaskini sehingga : 19 Sep 2021

Kat Malaysia, cuma ada 2, 3 tempat sahaja yang anda boleh naik Skybike ini. Antaranya kat sini.

Jadi kalau dah alang-alang turun Langkawi untuk bercuti, apa kata bercuti sakan dan layan aktiviti yang anda mungkin buat sekali saja seumur hidup.

boleh ajak kawan lawan lumba basikal dengan skybike kat langkawi adventure park ini

Tak kisah umur tua atau muda, tempat ini ada aktiviti yang sesuai untuk sesiapa saja. Dari naik ATV dan Go Kart sampailah naik belon helium, naik kuda dan belajar tembak paintball.

langkawi adventure park - belon udara

3 Tarikan Paling Top Kat Langkawi


Walaupun dah dibuka sejak 2012 lagi, tempat ini tak berapa dikenali. Cuma semenjak 2019, ia makin dikenali dengan adanya tambahan beberapa tarikan baru.

naik kuda di langkawi adventure park

Lagi Untung Main Banyak

Kalau anda nak main satu-satu boleh. Contohnya cuma nak naik ATV sahaja. Tak ada masalah.

langkawi adventure park

Tapi kami sarankan ambil harga pakej — macam 5 in 1.

Bukan apa, lagi banyak yang anda boleh cuba, dan banyak diskaunnya kalau ambil harga pakej ini dari main satu saja.

basikal atas tali di langkawi adventure and extreme park

Untuk Team Building Pun Best Juga

Kalau datang serombongan Kak Munah, boleh buat aktiviti team building macam main paintball.

Huh? Bosan dengan paintball? Cuba yang lain sikit — macam zaman dulu punya. Lawan sesama sendiri guna panah. Bezanya hujung panah ditukar ganti dengan span. Yalah, takkan sebab kawan tu makan coklat kamu semalam, kamu nak bunuh dia kat sini pula kan?

Untuk game berkumpulan begini, cukupkan 10 orang minima ye?

Harga Tiket 5 Tarikan

Harga Tiket Walk-InDewasa (RM)Kanak-Kanak (RM)
6 dalam 15545
8 dalam 17975
Beli Tiket Murah Tarikan Ini
Harga tiket walk-in dikemaskini sehingga : 19 Sep 2021

kalau tak suka ATV, ada go-kart yg juga boleh anda cuba

JomJalan Seluruh Langkawi

Senarai tempat tarikan best di Langkawi