Murahnya! Dapatkan Bilik Hotel Penang Ini + Flight Sekali Pada Harga Nganga!

Omai! Malaysia Airlines dah gila ke?

Apa hilang akal orang MAS biar kita book kat hotel Travelodge Penang ini untuk 2 malam + flight pergi balik (dan luggage) kat harga bawah RM 199 kak Leha?

Jom! Kita rebut ketidakmasuk akalan mereka.

Jom travel dalam Malaysia macam orang kaya, tapi belanja macam bajet hujung minggu saja.

travelodge penang - antara hotel dalam promosi mas

Promo murah ini kebanyakannya untuk ke Penang dan Sabah.

Harga tiket dan hotel untuk trip 3 hari 2 malam bermula dari RM199 seorang sahaja.

Contohnya Travelodge Penang kat atas ini.

Anak Boleh Ikut Sekali

Kalau ada anak kecil, don’t worry.

Si comel anda boleh ikut sekali. Anak boleh terbang dan tidur free. Dan bilik tu boleh juga kalau nak upgrade tambah sikit untuk family (tambah bayaran).

[[“Nama Travel Insurance”,”Rawatan Hospital “,”Personal Liabiliti”,”Coverage Sukan Lasak”,”Wabak Penyakit”],[“Etiqa 360 Takaful”,”Cashless”,”Hingga RM 1 juta”,”Ada. Kos Tambahan”,”Tiada”],[“MHInsure (MAS) Takaful”,”Cashless”,”Hingga RM 1.5 juta”,”Tiada”,”Kos kuarantin saja”],[“AIG Travel”,”Bayar Dulu. Claim Kemudian”,”Hingga RM 500 K”,”Ada. Hanya utk winter sports & scuba diving”,”Tiada”],[“AXA Affin”,”Bayar Dulu. Claim Kemudian”,”Tiada”,”Ada. Hanya utk winter sports & scuba diving”,”Tiada”],[“MSIG Travel”,”Bayar Dulu. Claim Kemudian”,”Tiada”,”Ada. Coverage banyak sukan lasak.”,”Tiada”],[“Allianz Travel”,”Bayar Dulu. Claim Kemudian”,”Tiada”,”Ada. Kos Tambahan”,”Kos kuarantin saja”],[“Berjaya Sompo Travel”,”Bayar Dulu. Claim Kemudian”,”Kurang maklumat”,”Tiada”,”Tiada”],[“Tune Protect (AirAsia)”,”Bayar Dulu. Claim Kemudian”,”Hingga RM 500,000″,”Ada. Kos Tambahan”,”Ya. Termasuk Covid 19″],[“Maklumat di atas hanya sebagai rujukan. Ia dikumpulkan pada 30 Oktober 2020 dan mungkin berubah pada bila-bila masa. Sebagai pembeli polisi, anda wajib membaca dan memahami polisi insuran anda sebelum membelinya. Kami tidak bertanggungjawab atas apa kerugian, kehilangan harta benda, nyawa dan lain-lain liabiliti dari maklumat ini.“,”#colspan#”,”#colspan#”,”#colspan#”,”#colspan#”]]

Ke Sabah Pun Ada SALE

Kalau nak fly ke Kota Kinabalu Sabah, boleh naik MAS dan tempah hotel Shang Ri La. Untuk 3H2M, cuma dalam RM 350 seorang. Dan ingat, ini dah sekali harga bilik hotel, flight pergi dan balik, dan juga luggage.

Senang cerita, boleh all in cuti dengan family dengan MAS kali ini. Harga gila-gila happy.

Cuti Tolak Tax

Dan oh! Jangan lupa yang untuk yang travel dari Jun sehingga 31 Disember ini, trip anda boleh tolak tax sehingga RM1000.

Jadi trip untuk separuh tahun ini ditaja oleh kerajaan free, free.

Baca Juga :