The Kembali – Ini Homestay Mewah di Melaka Utk Golongan T20

The Kembali kat Melaka ini adalah homestay level Lamborghini.

Dan khas untuk family taraf T20 enjoy cuti sama-sama dengan family.

Dalamnya dibuat gaya Bali.

Dan kat perkarangan villa ada swimming pool mini.

Dari luar, memang tak nampak macam villa mewah.

Tapi bila masuk, memang rasa tak mahu nak keluar lagi lah.

Villa 5 Bilik

Homestay serba mewah ini ada 5 bilik.

Booking.comTempah
Agoda.comTempah

Dari bilik yang ada katil double dan sofa bed, sampai ke bilik dengan katil-katil single.

Manakala ruang tamunya pun ada 1 lagi sofa bed untuk tampung ahli keluarga yang bujang.

Jadi cukup untuk maksima 14 orang tidur di dalamnya.

2 bilik kat sini lengkap dengan tub mandi.

Boleh berendam penuh privasi.

Booking.comTempah
Agoda.comTempah

Ruang tamunya lengkap dengan meja makan dan TV.

Dan untuk basuh baju, washing machine tersedia.

Kalau villa ini pun belum cukup besar untuk keluarga anda, book juga Villa Samaya.

Samaya ini ada kat tepinya saja.

Itupun gaya Bali. Memang dekatlah nak berkumpul seluruh family.

Cuma yang sesetengah orang mungkin kurang gemar, ialah sebab ia temanya Bali, akan ada motif-motif dan patung sekitar penginapan ini.

Lokasi Bagus

Villa ini dekat dengan jalan besar dan dalam area Klebang.

Jadi nak ke sini sana tak susah.

Dataran 1Malaysia Klebang tak sampai 1 minit berkereta. Boleh santai petang atau pergi pasar malamnya senang-senang saja.

antara tempat menarik wajib lawat di melaka - muzium kapal selam di pantai klebang
Kredit: Mynikfoto

Muzium kapal selam pun tak jauh mana.

Nak main go kart, Crazy Racing dekat.

trek crazy racing melaka

Dalam erti kata lain, lokasinya santai untuk ahli keluarga yang nak keluar ronda; dan villa pun cukup mewah untuk rehat ahli keluarga yang berusia.

Macam mana?

Ada teringin nak datang ke sini dengan keluarga?

Harga : Dari RM 3, 100 / mlm

Booking.comTempah
Agoda.comTempah

JomJalan Seluruh Melaka

Senarai tempat tarikan best di Melaka
Hotel terbaik Melaka pilihan kami
Layan kedai makan sedap Melaka
Promo hotel, tarikan Melaka

Jomjalan