Beca Melaka

Kalau ada bajet lebih, apa kata hangpa naik beca Melaka? Dan sekarang beca pun dah lebih class!

Gambar : Kelab Pemilik Beca Melaka

Tidak banyak negeri di Malaysia yang becanya legend seperti Melaka.

Kalau dulu beca Melaka dihias mengikut selera abang beca, sekarang beca-beca Melaka semakin canggih.

Sebab bukan sahaja warnanya lebih menarik untuk kamera, tapi beca Melaka sudah mula membuat anak-anak tersenyum.

Manakan tidak, banyak juga yang ada tema kartun — dari Upin Ipin sampailah ke Hello Kitty.

Kalau hangpa ke sini, jangan lepaskan peluang naik beca. Kalau nak lebih sejuk dan seronok, naiklah pada waktu malam — cuma peluang bergambar tak lah sebaik siang.

Tambang Beca Melaka

Dari RM30 (~$7.67) satu pusingan

Peta ke Beca Melaka

Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Apa Lagi Yg Best Kat Melaka?

Tempat menarik kat Melaka

Layan kedai makan sedap Melaka

Hotel terbaik pilihan kami